Regenesis Healing

Regenesis Healing

Regenesis Healing gebruikt technieken om op celniveau het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. De bron van de helende energie van Regenesis wordt ook wel Blue Dot Energy genoemd. Deze energie wordt ook door een foetus gebruikt om zichzelf te scheppen. Dit zet zich voort tot 5 maanden na de geboorte.

Met een speciale microscoop is in elke celkern een blauwe stip (Blue Dot) te zien, die bij volwassenen meestal in rust is. Bij een Regenesis behandeling wordt deze energie geactiveerd en kan het genezingsproces beginnen, doordat cellen zich regenereren.

Robert Rasmusson ontdekte dat het zelfhelend proces in gang wordt gezet door als Regenesis-behandelaar een zetje te geven. Het lichaam herstelt zichzelf. Medicijnen kunnen daar ook voor zorgen, maar hebben vaak bijwerkingen die weer tot andere klachten kunnen leiden.

Bij Regenesis Healing is er geen sprake van manipulatie, zoals het met kracht rechtzetten van wervels. Ik breng (zonder druk uit te oefenen) via verschillende handposities op het lichaam de energie naar diverse zenuwknopen en organen. Zo werkt het op een diep niveau, waarmee ook de onderliggende problemen van emotionele aard naar boven kunnen komen en worden geheeld.

Regenesis Healing is een effectieve, unieke methode om het zelfhelend vermogen te versterken en versnellen voor een blijvend resultaat. Het werkt op lichaam en geest en helpt mensen met allerlei klachten op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Veel problemen ontstaan vanuit een scheefstand van het skelet vaak door verkramping van de diepliggende houdingsspieren. Met Regenesis Healing komt er ruimte voor correctie door het lichaam zelf. Bedenk wel dat als een klacht zich jarenlang opbouwt je niet kan verwachten dat dat in één keer is op te lossen!

De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en vindt gekleed plaats. Ik begin met het uitlijnen van hoofd, ruggengraat en bekken. Dit betekent dat ik de tussenwervelschijven 1 voor 1 vasthoud en van Blue Dot Energy voorzie. Zo nodig volgt daarna behandeling van andere lichaamsdelen, die betrokken zijn bij de klacht(en).

Regenesis Healing kun je goed combineren met reguliere geneeskundige behandelingen en andere alternatieve behandelmethodes. Als je wil stoppen met medicatie of therapie van een andere geneeskundige discipline, overleg dat dan met de betreffende behandelaar van die andere discipline.

Reacties zijn gesloten.