Eerdere reacties

Eerdere reacties

Enorm verdriet en stress

Een tijdje geleden gebeurden er binnen 1 week in mijn leven 3 dingen die een enorme impact hadden: mijn vriend verbrak plotseling onze relatie, ik verloor mijn baan en mijn broer kreeg de diagnose kanker (ongeneeslijk). Dit gaf mij zo’n enorm verdriet en stress dat ik letterlijk grijs zag. Alle energie was in 1x uit mijn lichaam verdwenen. Diny heeft mij toen 2x een stress release/trauma behandeling. gegeven. Al na 1x merkte ik gelijk verschil. Er kwam een innerlijke rust, een acceptatie van de situaties en kracht om door te gaan. Diny is geweldig, lief en zeer deskundig. Voor mij een engel op aarde. En ik ben haar erg dankbaar dat ze mij door die zware periode heen heeft geholpen.

Rugpijn, uitstralend naar benen
Toen ik begin januari 2015 voor het eerst bij Diny kwam had ik pijnklachten in mijn rug. Dat straalde uit naar mijn benen. Daarbij stond ik iedere morgen op met hoofdpijn.

Door de pijn in mijn rug en benen werd ik meerdere malen per dag belemmerd in mijn bezigheden en overig functioneren. Zo kon ik (als ik steken had in mijn been vanuit mijn rug) soms niet meer lopen. Daarnaast stond ik dagelijks op met hoofdpijn en ik ging er ’s avonds weer mee naar bed. Ik was hiervoor al bij verschillende therapeuten, artsen en doktoren geweest maar niemand kon mij verder helpen omdat ze geen van allen goed wisten wat er aan de hand was.

In totaal ben ik 5 keer bij Diny geweest. Ze legde alles wat ze deed erg goed uit en stelde mij op mijn gemak. Daardoor voelde ik me thuis in haar praktijkruimte. Na iedere behandeling voelde ik wel dat er iets aan was gedaan maar na ruim een dag waren deze nare gevoelens/bijwerkingen (stijfheid, hoofdpijn, last van rug/benen) over en ging het veel beter. Na ongeveer 2 keer langs te zijn geweest had ik grotendeels geen last meer van mijn rug en benen.  Door middel van gesprekken voeren kwamen we ook achter onderliggende ‘problemen’. Ze deed er alles aan (mailen) om mij van deze klachten af te helpen.

Ik kan nu goed functioneren en ik kan alles doen wat ik wil, zonder pijn. Hier ben ik erg blij mee.

Slapeloosheid en onzekerheid

Ik heb even gewacht met reageren omdat ik de dagen na de behandeling zo duf was van de verkoudheid, dat ik niet na kon gaan of het effect had of niet. Maar da’s nu voorbij en ik voel me prima en ik slaap ook beter. Een dure therapie was bij nader inzien dus niet nodig.

Chronische rugpijn

Goed nieuws van de achterkant: na 20 jaar…rugpijn verdwenen… met dank aan twee warme handen!!

Onrust en stress

Ik zou je nog even melden hoe het met me gaat.
Nou, ik kan je vertellen dat ik mij heel rustig voel en niet meer de onrust in mijn lijf heb ervaren. Ik doe regelmatig de oefening die jij me hebt geleerd en ik voel me sterk. Het lijkt er toch echt sterk op dat die grote knoop in mijn leven er misschien nu uit is gehaald. Ik spreek nog heeeeel voorzichtig, want uit ervaring weet ik dat het gevoel er zó weer kan zijn. Maar tot nog toe is mijn lijf super relaxt . IK BEN DAAR TOCH ZOOOOOO BLIJ MEE!!!!!!!!!
Nogmaals heel veel dank voor ons goede resultaat.

Tennisarm

Ik heb helemaal geen last meer van mijn arm. Je had deze even een extra behandeling gegeven omdat ik al enkele weken last had, en vooral met het badmintonnen, wat wij elke week spelen. De pijn was toen al gelijk weg en ik heb er met badminton helemaal geen last meer van. Daar ben ik heel erg blij mee. Wat wonderlijk hoor, dat jij dat op deze manier kan bereiken. Nogmaals heel veel dank. Ga zo door, hopelijk kan je zo nog velen helpen. Ik ben overtuigd.!!!

Allerlei klachten en persoonlijke groei

Ik liep al lange tijd bij een psycholoog en heb enkele jaren geleden al diverse andere psychologen gehad. Dit i.v.m. burn-out klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en nek en rugklachten. Steeds weer liep ik na enkele gesprekken vast en kwam niet verder dan “koetjes en kalfjes gesprekken”.

Ik ben bij Diny gekomen met diverse klachten. Maar als hoofdklachten: hoofdpijn, nek en schouderklachten. Mijn hoop was, dat dit d.m.v. de behandeling van Diny een stuk kon verminderen, daar ik op mijn werk niet altijd voor de volle 100% kon functioneren (zwaar werk en stressgevoelig). Het zat als een last op mijn schouders. Deze klachten waren erg snel verminderd, ofwel geheel verdwenen.

Gedurende de behandelingen kwamen nog meer klachten boven. Al vrij in het begin was duidelijk dat ik (al vrijwel mijn hele leven / 41 jaar) gebukt ging onder een hoog braakreflex en geen strakke kleding rond mijn hals/nek kon verdragen. Vooral bij de tandarts en diverse stress (examen) situaties, was dit vaak onhoudbaar, met braken als gevolg. Na de eerste twee behandelingen was dit voor ongeveer 80% verdwenen.

Ik vond in de behandelingen van Diny wat ik zocht en bij anderen nog niet eerder heb kunnen vinden. Ik merkte dat dingen veranderden en zowel privé als op mijn werk merkte ik dat mensen anders naar mij gingen kijken en begon ik mijzelf steeds meer te accepteren. Mag weer zijn wie ik ben.

Momenteel voel ik mijzelf meer in balans, bevrijd en verlicht. Kan veel beter functioneren en voel mij gesterkt om moeilijke situaties aan te kunnen. Met dagelijkse tips en kleine oefeningen kan ik mijzelf beter wapenen tegen invloeden van buitenaf. De behandelingen lijken aardig door te werken en hun invloed te hebben op mijn dagelijks gestel. De intervallen tussen de behandelingen worden daardoor langzaam steeds wat groter.

Uiteraard ben ik erg blij dat ik destijds de stap heb genomen, naar Feel Free van Diny te stappen.

Evenwichtsorgaan en meer..

Diny is zo op haar plek binnen haar werk. Met haar hele hart en ziel staat ze voor deze therapie met fantastische resultaten!

Een aantal weken geleden had ik hinder van mijn evenwichtsorgaan.  Nadat ik hierover contact met Diny had gehad bood zij aan mij een behandeling te geven. Met verbluffende effecten! Direct vanaf het moment dat zij de behandeling inzette klaarde bij mij de mist letterlijk op! Hiervoor had ik moeite mijn hoofd snel te draaien en redelijk snel opstaan was ook geen pretje. Daarnaast leek het of ik de wereld door een dikke laag smog heen bekeek. Aan het einde van haar behandeling had ik weer enkel beeld, kon ik mijn hoofd schudden zonder dizzy te worden en zag ik weer helder! Ongelofelijk!

Na deze geweldige ervaring hebben we nog een afspraak gemaakt. Wat er die keer gebeurde kan ik nog steeds niet goed beschrijven al ga ik wel een poging doen. Ze plaatste haar vingers op mijn schedelrand en vanaf dat moment heb ik alleen maar staan “swingen” van rechts naar links, van achter naar voor, in achtjes etc….Wervel voor wervel liep ze langs met zachte aanraking. Ze duwde of trok niet. Mijn lichaam wilde steeds op een andere manier bewegen.  Mijn voeten wilden anders staan en er kwam heel wat in beweging (letterlijk).

Nu een paar dagen later merk ik hele aparte verschillen. Mijn menstruatie kwam direct na de behandeling op gang, mijn huid voelt zachter, ik heb een goede duidelijke ontlasting, mijn enkels zakken niet meer naar binnen en ik heb een snotneus! Kortom mijn lichaam heeft een hele grote schoonmaak beurt gekregen en is hard bezig om het allemaal op te ruimen!

Wat Diny haar behandeling betreft kan ik dus maar één ding zeggen, geweldig! Ze behandelt je vanaf binnenkomst tot het naar buiten gaan met respect en bovenal eerbied voor je eigen proces!

Hartelijke groeten

 

Regelmatig terugkerende rugpijn

Ik ben een nuchter persoon en geloofde niet direct dat ze iets voor mij kon betekenen. Heb toch aan haar gevraagd of ze wat kon doen aan mijn regelmatige terugkerende lage rugpijn. Het gaat met ups en downs. Ik heb namelijk scoliose en wat slijtage in de onderste ruggenwervels.

Na een intake gesprek begon Diny met de behandeling en ik wist niet wat me overkwam. Met twee vingers licht drukkend in mijn nek heb ik anderhalf uur lang staan bewegen als een soort tuimelaar. Diny had een foto van mijn rug gemaakt, voor en na de behandeling en hij stond een stuk rechter.

Inmiddels heb ik veel minder last van mijn rug. Ik kom niet meer moeizaam uit mijn bed. Moest altijd onder een langdurige warme douche voordat ik me weer wat soepeler kon bewegen.Tevens kan ik weer twee uur achter elkaar staan ( ik zit namelijk op een zangkoor en had tijdens de twee uur durende repetitie vaak last van mijn rug) , niet dat het volledig over is, maar toch sterk verbeterd. Ik ben teruggekomen van een vakantie van veel slenteren, veel in de auto zitten waarbij ik er voorheen dan met heel veel moeite uit kwam. Ook dit is aanzienlijk verbeterd. Ik ben nog eenmaal terug geweest bij Diny vlak na mijn vakantie en heb voor op dit moment een laatste behandeling gehad. Ook deze keer was er duidelijk verschil zichtbaar van voor en na de behandeling. We hebben afgesproken dat we het hierbij even laten en dat ik aan de bel trek als ik weer last ga krijgen.

Ons doel was dat ik mij weer “vrijelijk” kon bewegen en dat is aardig gelukt. Ook heeft ze mij een aantal tips/ oefeningen gegeven wanneer ik erge hoofdpijn heb, wanneer ik weinig energie heb en wanneer ik weer eens erge rugpijn heb. Ik ben haar zeer dankbaar hiervoor.

Ze is niet zakelijk, integendeel, ze doet het met liefde en is net zo blij als haar cliënten als ze deze kan helpen. Diny is een gevoelsmens, rustig en duidelijk in hetgeen ze gaat doen, vertelt wat er gaat gebeuren op een begrijpbare manier.

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om naar haar toe te gaan, vind het nog steeds niet te bevatten dat mijn eigen lijf aan het werk gaat om dingen te corrigeren. Ik heb Diny al aanbevolen bij diverse kennissen/ familieleden en die zullen haar zeker raadplegen wanneer gewenst.

Het was voor mij een zeer bijzondere ervaring.

Met vriendelijke groet

Hoofdpijn vastzittende schouders  door scheefstand na val

Al een jaar of 10 heb ik last van hoofdpijnaanvallen en pijn in mijn schouders. Nu kon ik mijn armen zelfs niet meer optillen van de pijn.

Diny heeft mijn hoofd vastgehouden en plekken op mijn rug. Ik hoorde allemaal kleine geluidjes in mijn nek. Mijn hoofd werd heeerlijk rustig. Ik voelde de pijn in mijn schouders wegzakken. Volgens Diny was er iets een beetje scheef komen te staan nadat ik met de fiets gevallen was 10 jaar terug. Dat is nu weer rechtgezet.Toen ze vroeg of ik mijn armen omhoog kon doen, deed ik dat. En het leek een wonder, want ik kon ze omhoog doen, en had helemaal geen pijn meer! Dit is zo gebleven. Ik heb hierna ook nooit meer hoofdpijn gehad!

Ik ben haar heel dankbaar!

Moeilijk contact kunnen leggen met mensen.

 Mijn schouders zitten soms zo vast dat ik niks kan tillen of dragen. Ik lig uren wakker van de pijn. Paracetamol helpt wel, maar dan moet ik het elke dag slikken.

Tijdens de behandeling van Diny moest ik ineens huilen, zomaar uit het niets leek het. Ik voelde me zo alleen en flapte er ineens uit dat ik zo weinig contact met mensen had, behalve als ik op pelgrimstocht was. Daar begrepen ze me wel en kon ik wel aansluiting vinden.

Andere mensen vinden mij maar een rare man. Ik ben nogal gevoelig, heb veel tijd voor mezelf nodig en ben snel geprikkeld en moe. Aan de andere kant weet ik vaak zomaar en al heel snel wat iemand nodig heeft om zich goed te voelen. Ik wil ze graag een beetje helpen met hun problemen.

Vroeger kreeg ik altijd te horen dat ik nergens voor deugde en niks waard was. Terwijl ik dat zei moest ik nog meer huilen. Maar tegelijk voelde ik me zo licht als een veertje worden! Diny vertelde mij dat ik goed ben zoals ik ben! Dat ik niks meer of minder ben dan een ander, maar gewoon ánders! Dat ik zelfs over talenten beschik die niet iedereen heeft. Ze heeft hierna nog wat verteld over hoogsensitiviteit. Wat dat ongeveer is, en dat ze dat bij mij herkende. Wat ze er van vertelde rinkelde bij mij allemaal belletjes. Het leek wel of ik allemaal puzzelstukjes op zijn plek zag vallen.

Nu na 2 behandelingen zie ik weer licht aan het eind van de tunnel. Ik voel me stukken lichter, en ga eens kijken naar boeken over hoogsensitiviteit… Mijn schouders doen vrijwel niet meer pijn.  Mijn leven heeft een heel andere wending genomen en ik heb het gevoel dat ik een soort van tweede kans heb gekregen.

Pijnlijke schouder.

Al 2 jaar had ik last van een pijnlijke schouderkop. Kon er niet van slapen. Al van alles geprobeerd met de fysiotherapeut. Ging wel beter, maar niet weg.

Terwijl Diny met mijn rug bezig was, vertelde ik ook van mijn andere pijnplekken. Stijve nek, zere heup na val een aantal jaren geleden, plek aan de rand van mijn hand door diezelfde val. Al deze punten voelde ik opspelen tijdens haar behandeling. Ondertussen had ik een niet te stuiten spraakwaterval van álles wat me de laatste jaren dwars had gezeten. Heel bizar, want sommige dingen had ik nog nooit tegen iemand verteld! Gek genoeg voelde ik me daarna héél erg opgelucht. Of er een steen van mijn rug was gevallen.

Na haar behandeling had ik de eerste dagen juist meer last van alles. Daarna zakte het af. Na 3 behandelingen was ik van alle pijnklachten af! Het opgeluchte gevoel is gebleven tot op de dag van vandaag.

Al met al een heel bijzondere ervaring, met geweldig resultaat!

Reacties zijn gesloten.