Over mij

Over mij

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Diny Hagedoorn. Na jaren in verschillende takken van de gezondheidszorg te hebben gewerkt, kwam ik in aanraking met het werk van een Kinesioloog. Er ging een nieuwe wereld voor mij open en allerlei puzzelstukjes vielen op zijn plek! De werkwijze om de mens te zien als een geheel en niet alleen als zijn of haar ziektebeeld sprak mij bijzonder aan.

Vanaf 2012 ben ik gestart met het volgen van allerlei cursussen op het gebied van Kinesiologie en Touch for Health.

Daarna volgde een opleiding tot Regenesis Healing therapeut en mijn nieuwste aanwinst is het Emotion Code Certificaat.

Sinds januari 2015 heb ik een praktijk aan huis, waar ik met veel plezier mijn veelzijdige werk doe.

Ik ben aangesloten bij Extra zorg Waddinxveen. Dit is een samenwerkingsverband tussen complementaire therapie├źn en reguliere geneeskunde. Verbinding en samenwerking staat hierbij centraal.

Reacties zijn gesloten.