Emotion Code

Emotion Code

Emotion Code is door Dr. Bradley Nelson ontwikkeld. Hij ontdekte, net als vele anderen met hem, dat veel lichamelijke klachten een duidelijk emotioneel onderdeel hebben.

We slaan al onze ervaringen en emoties in ons leven als energieën op in ons energetisch systeem. Volgens Dr. Nelson worden sommige emoties niet goed verwerkt en worden ze als het ware gevangen gehouden, blijven sommige emoties steken in ons energetisch systeem. Dit systeem staat rechtstreeks in contact met ons lichaam en ons onderbewustzijn.

Het uitgangspunt van Emotion Code is dat elke lichamelijke en/of mentale klacht een uiting is van energetische verstoring of blokkade in het energie systeem van ons lichaam. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar welke emotie die verstoring veroorzaakt. Zo kan een klacht als pijn in de elleboog een biologische blokkade zijn in die elleboog, maar die blokkade kan ook door vastzittende emoties veroorzaakt worden, en zich alleen uiten in die elleboog. Een arts kan dan vaak niks aan het gewricht ontdekken.

Voor het behandelen en het opheffen van een eenmaal gevonden blokkerende emotie is weinig tot geen verdere geschiedenis of andere informatie nodig. We hoeven vrijwel niks te weten over de (traumatische) oorzaak die de emotie vast zette. Er hoeft dus niet uitgebreid over gepraat te worden. Om de vastzittende energieën te bevrijden gaan we bij de behandeling dus niet terug naar de traumatische ervaring en hoeven we niks her te beleven.

Met een magneet gaan we de kringloopmeridiaan (Gouverneursvat) stimuleren. Met het weer doorstromen van de energie kan het lichaam weer herstellen. Soms is een dag of 2 nodig om het proces in het lichaam te verwerken. Dit kan, net als bij homeopathische middelen, eerst enige ongemakken geven, bijvoorbeeld moeheid, beetje uit evenwicht, verdrietig om niks. Veel water drinken helpt de afvalstoffen afvoeren, waardoor de ongemakken snel verdwijnen.

In 1 healingsessie met Emotion Code worden er meestal 6 tot 8 emoties bevrijd. Hoe lang de totale genezing gaat duren, hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld de ernst van de klacht, hoe lang die er al is en de fysieke conditie van de cliënt.

Overigens is Emotion Code bijzonder geschikt voor het werken op afstand, via whatsapp of telefoon. Emotion Code is ook goed inzetbaar voor dieren.

Reacties zijn gesloten.