Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van de klachten waar de cliënt mee komt, werk ik met verschillende technieken. Uitgangspunt is altijd wat het lichaam zelf aangeeft. Bij de behandeling gebruik ik Emotion Code, Body Code en onderdelen van Touch for Health en Kinesiologie om de klachten te verlichten of te verhelpen. Deze methodes zijn geschikt voor iedereen. Het is een prima aanvulling op de reguliere geneeskunde en niet bedoeld als vervanging daarvan.

Soms maak ik gebruik van bloesemremedies ter ondersteuning van het proces. Dit zijn bijvoorbeeld bloesemremedies van Bram Zaalberg. Ook gebruik ik Orchid remedies van Lisa Sandberg. Daarnaast geef ik regelmatig acupressuurpunten mee aan de cliënt, om thuis te doen. Uiteraard voorzien van uitleg.

Alle technieken die ik gebruik zijn zachte methodes. Het zelfhelend vermogen van de cliënt wordt door al deze technieken gestimuleerd. Ik stel geen medische diagnose. Bij ernstige lichamelijke of psychische klachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Regelmatig blijkt dat er bij een fysieke klacht een emotionele onderlaag zit, zoals verdriet,stress of angst. Meestal komt er vanzelf wat emotie naar voren tijdens de behandeling. Dit kan inzicht geven en bewustwording, waardoor hetgeen een blokkade vormde, los mag worden gelaten. De energetische onbalans wordt hiermee opgeheven, en de energie kan weer vrijelijk stromen.

Stressrelease technieken  kunnen ervoor zorgen dat de emotie rond een gebeurtenis minder last geeft of zelfs geheel verdwijnt. Bijvoorbeeld last van stijve schouders, door het onwillekeurig vasthouden of vastzetten van stress of emoties. Wanneer de stress of emotie weggehaald is, kunnen de stijve schouderspieren weer ontspannen, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen.

Reacties zijn gesloten.